Afgående næstformand dominerer Ford nyheder

Som for sent, har Ford nyheder omgivet Selskabsmeddelelse gjorde tidligere på året vedrørende pensionering af longtime Ford executive, Greg Smith. Efter starter ud som ingeniør med lastbil operationer i 1973, var Smith på toppen af Ford nyheder som han flyttede op til næstformand efter mere end 30 år med selskabet. Nu, efter 32 år i tjenesten, Smith har annonceret sin pensionering effektiv 1 marts 2006.

“Greg har bidraget enormt til Ford Motor Company i mange områder, herunder fører turnaround på Ford Motor kredit,” indrømmer formanden og Chief Executive Officer Bill Ford. “Hans dybe kendskab til alle aspekter af virksomheden har været yderst hjælpsom som vi har udviklet vores planer for fremtiden, og det glæder mig, han vil være med os i en rådgivende rolle.”

Da han sluttede sig Ford i 1973 som ingeniør med lastbil operationer, forklarer en nylig Ford pressemeddelelse at Greg Smith også afholdt flere engineering og planlægning af positioner inden for virksomheden. I 1985 flyttede Smith til Ford Division som lastbil og drivaggregatets Marketing planer manager før han bliver leder af bil Marketing planer. Endelig, han accepterede placeringen af centrale Region Marketing manager. Smith gik senere fra Ford Division til Lincoln kviksølv Division, som er, hvor han blev Dallas distrikt Operations manager.

Efter hjemkomsten fra Dallas i 1990, blev Smith udnævnt til direktør for strategi og Avanceret planlægning for bil produktudvikling. Blot tre år senere, i 1993, blev han forfremmet til administrerende direktør for strategiplanlægning og eksterne anliggender for Ford Financial Services Group. Efter denne blev Smith udnævnt formand og Chief Operating Officer hos Ford Motor kredit før at blive navngivet formand og CEO for Ford Motor kredit. I 2004, blev han en virksomhed Executive Vice President og formand for Amerika, som er en stilling, han holdt indtil han blev valgt som Vice formand.

“Gregs respekt for hans kolleger medarbejdere og hans lederskab adfærd er kendt og højt respekteret i hele virksomheden,” sagde Jim Padilla, Ford Motor Company president og Chief Operating Officer. Ifølge en nylig Ford pressemeddelelse, Padilla tilføjet, “vi sætter pris på hans mange bidrag og høj grad vil savne hans viden og indsigt.”

Som næstformand var Smith ansvarlig for en række af virksomhedens drift, herunder retning af centrale corporate stabe. Blandt andre var han ansvarlig for at lede afdelingerne for menneskelige ressourcer og Labor anliggender, virksomhedens strategi og informationsteknologi og Automotive strategi. Som næstformand var Greg Smith en regelmæssig deltager i Ford pressemeddelelser, samt være ansvarlig for vejledende Ford Motor Companys strategiske udvikling, overvejer og håndhæve nøglebeslutninger og definere det fremtidige finansielle tjenester.

Fra nye biler til racing og endda til pensionering, er Ford nyheder meget læste af auto entusiaster over hele verden. Hvor automotive happenings forekommer, er det næsten sikker på at inkludere nogle type af Ford nyheder i mix.

One response on “Afgående næstformand dominerer Ford nyheder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.