10 “ingen penge ned” måder at købe fast ejendom

Slå enhver søndag morgen tv og du finder dig selv midt i en “Hvordan til at købe fast ejendom” oplysningsspot. Kan man virkelig købe et hus med ingen udbetaling? Du kan virkelig gøre tusinder eller millioner af dollars at købe fast ejendom. Naturligvis svaret er “ja” og “nej”. Det virkelige spørgsmål er, er du villig til at betale overalt fra $500 til $5000 for information, undervisning og hotline? Mest vigtigt er du selv disciplineret nok til at følge programmet.
Før du bruger penge på disse dyre programmer, er her min top ti “ingen penge ned” måder at købe fast ejendom. Hvis du selv disciplineret og villig til at høre ordet “nej” mange gange, før du får et “ja”, kan så måske du købe et hus uden en udbetaling.
1. for det første er at tjekke de mange nye nul ned programmer nu tilgængelig fra långivere. Især hvis du er en knytnæve tid køber. FHA og VA har også lån, der ikke kan være nul ned, men er meget tæt på.
2. låne penge til udbetaling-låne penge fra familie, venner eller en business partner på en høj rente eller en procentdel af fortjenesten når ejendommen er solgt
3. Hæv prisen og lavere vilkår – tilbyde sælger mere end han spørger hvis han er villig til at acceptere ned betaling i form af en note. Hvis sælgeren beder $150.000 med $15.000 ned og villige til at bære balancen af $135.000. Prøv tilbyder $155.000 i form af et gældsbrev ikke i stedet for kontanter. Sælgeren får lidt flere penge til den yderligere risiko.
4. låne mod en livsforsikring – mange livsforsikringspolicens lad du belåne politik med henblik på investering i fast ejendom eller andre investeringer.
5. Brug anden ejendom som sikkerhed – oprette en bemærkning på eksisterende egenskab som du eller en partner ejer og bruger det som ned betaling for den egenskab, du køber.
6. hjem ansvarlig lånekapital – hjem lånekapital er generelt nemme at kvalificere sig til, så længe der er tilstrækkelig egenkapital i ejendommen.
7. sælger refinansiere – har sælgeren refinansiere egenskaben, modtager penge han har brug for fra provenuet af det nye lån, køberen giver sælgeren en note til balancen i sælgerens egenkapital.
8. finde en investor – der er mange mennesker, der har penge, men ingen tid. Deres nuværende erhverv holder dem for travlt. Arbejde ud af en aftale, hvor de lægger penge og du opdele fortjenesten når du sælger.
9. lease med mulighed for at købe-udleje en ejendom med ret til at købe det på et senere tidspunkt. Give til leje betaling skal krediteres mod udbetalingen, hvis du beslutter at udøve din indstilling.
10. give dem noget, de har brug for – hvis sælgeren har planer om at købe noget i fremtiden, du ejer eller kan købe, bruge det som en handel. Dette kan være noget som møbler, båd eller autocamper.

One response on “10 “ingen penge ned” måder at købe fast ejendom

  1. google

    I’ll right away grab your rss feed as I can’t
    in finding your e-mail subscription link or e-newsletter service.

    Do you have any? Kindly permit me recognize so
    that I may subscribe. Thanks.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.