Udvikle din skole mærke

En skole mærke kan starte som et immaterielt positive billede, der tiltrækker offentligheden til at tilmelde deres børn der. Et eksempel er de opfattede høj undervisningens kvalitet eller en imponerende liste af sportslige præstationer. Mange skoleforvaltninger ikke tage en struktureret tilgang i udvikle brandet skole og går ud fra, at via mund til mund, skole brand vil sejre.
Denne opfattelse er fejlagtig og arrogant. Denne artikel vil give relevante tips om at udvikle en skole mærke.
Alumni Feedback
Den bedste måde at starte er at gennemføre et feedback-møde med de alumner, der formodes at have oplevet den unikke kultur af skolen i en årrække. De kan blive spurgt om hvad de opfattes er de stærke sider ved deres alma mater.
Lærernes ekspertise
Mange skoleforvaltninger er uvidende, at deres skole unikke undervisningsmaterialer og teknikker kan beskyttes juridisk som intellektuel ejendomsret af skolen. Dette er for at forhindre konkurrent skoler i at bruge disse som deres egen. Det er imidlertid også vigtigt at udvikle en udveksling og gensidig forskning med andre skoler.
Skolens hjemmeside
En anden omkostningseffektive måde er at udvikle brand fra skolens hjemmeside. Dette kan opnås nemt ved hosting online fora, som diskuterer om forskellige aspekter af skolen. Lærere, nuværende studerende og alumni kan bruge disse online fora til at interagere og bringe nye ideer og strategier. Der kan også være en feedback sektion for at forbedre driften af skolen.
Enkelte skole emailadresse
En hurtig-brand måde at skabe en følelse af ejerskab og branding er at give interessenter med en personlig e-mail-adresse fra skolens server. Dette vil give gratis e-mail-lagerplads og skabe online eksponering for din skole. Men det er bydende nødvendigt, at e-mail-brugere er orienteret om privatlivets fred og fortrolighed klausuler. De skal også påmindes om ikke at “spam og flammen” ved hjælp af disse gratis e-mail-adresser.
Hvidbøger
Det er meget svært at have troværdighed, hvis skolen ikke giver forskning og hvidbøger, der er tilgængelige for offentligheden. Disse hvidbøger er en hurtig måde at skelne din skole og fremhæve din forskning styrker. Selvfølgelig er vej frem herfra at oprette en skole presse og udgive materialer af dine lærere. Dette er afgørende, da det giver en avenue til dine lærere at blive belønnet for deres specialiserede skrifter og indskærper skole loyalitet i din egen undervisning i Fællesskabet.
Bidrage til samfundet
Hver skole skal udvikle innovative måder bidrag tilbage til samfundet. I området af skolen branding, kan offentligheden være forsynet med gratis samtaler inden for skolens kompetence eller endda gratis undervisning for dårligt stillede familier.

One response on “Udvikle din skole mærke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.