Hvordan investeringer planer arbejde

Flere mennesker vælger investeringsplaner end nogensinde før. Med de stigende leveomkostninger og den voksende usikkerhed om tilgængeligheden af mange pensionskasser søger mange enkeltpersoner at investeringsplaner at indlede en rede æg eller tjene nogle ekstra penge via investeringer uden at bruge en masse tid køb af aktier og obligationer.

Investeringsplaner tillader enkeltpersoner at bare købe et bestemt beløb på aktier, obligationer eller indekser på en gentaget regelmæssigt, skære ud en stor del af hassle knappanel for nogle af de største fordele ved investering.

Hvis du har været overvejer en investeringsplan, men ikke er helt sikker på, hvad de måtte medføre kan følgende oplysninger hjælpe dig med at afgøre, hvorvidt en investeringsplan er den rette investering mulighed for dig.

Mekanikken i en investeringsplan

Dybest set, en investeringsplan er en metode til at gøre flere investeringer over tid med regelmæssig faste intervaller. Midler til investeringen er taget fra en check, besparelser eller pengemarkedet konto automatisk og bruges til at købe aktier eller obligationer, som du har besluttet på forhånd. I de fleste tilfælde du kan ændre beløbet, frekvens, eller købt aktier eller obligationer af de automatiske investeringer når som helst, men afhængigt af den mægler, gennem hvem du laver de investeringer, du kan være underlagt gebyrer eller sanktioner, især hvis ændre detaljer relativt tæt på datoen for den næste investering. Mest online investeringsselskaber tilbyder investeringsplaner, som du kan ændre når som helst gratis.

Beslutter hvor meget at investere

Når det besluttes hvor meget at investere hver cyklus med en investeringsplan, bør du passe på ikke at overbelaste dine midler og opdrage dig selv kort. Sørg for, at det beløb, som du vælger er tilgængelige og at du vil have det til overs hver gang din investering kommer op… Det kan være svært at planlægge begivenheder i fremtiden, og bare fordi du har et overskud nu betyder ikke, at du ikke vil finde penge kører stramme et par investeringscyklusser fra nu.

Hvis du føler at du er at nå et punkt, hvor du ikke vil kunne råd til din regelmæssige investeringer, gå videre og reducere investeringsbeløb eller sætte et hold på den næste planlagte investeringer… bedre at sætte mindre i end korte selv bagefter.

At vælge hvad man skal investere i

Gør den beslutning som aktier og obligationer til at investere i kan tage et stykke tid, men det er det værd… Dette er dine penge, du beskæftiger sig med, og du skal ikke investere det uden at sætte nogle tanker og forskning i dine beslutninger. Finde aktier eller obligationer, har udført godt over tid, og der er tilbøjelige til at fortsætte med at gøre så… de kan være dyre undertiden, men du gør ikke din samlede investering på én gang, så det ikke gør noget så meget.

Vær ikke bange for at tilføje nye aktier eller obligationer til din plan senere, enten… Dette kan bidrage til at sprede din portefølje.

Træffes beslutning om en investering Interval

Du skal også beslutte, hvor ofte du ønsker at gøre dine investeringer… Dette vil i vid udstrækning afhænge af cyklussen af din paycheques og din månedlige regninger og udgifter. Du kan beslutte at investere én gang om måneden, når alt er betalt, eller du måske ønsker at investere lidt fra hver paycheque.

Jo oftere du investerer, jo lavere mængde af hver enkelt investering kan være… efter alt, to eller fire små investeringer pr. måned måske ender med at købe mere end én større en.

Træffe beslutning om hvad der fungerer bedst for din livsstil, og rediger det efter behov senere hvis det ikke synes at arbejde for dig.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *