Badeværelse Remodeling: Fem ting at holde i tankerne

Husk Cosby Show? Et af de løb vittigheder i Huxtable husstand var kampene over brugen af badeværelset. (Jeg kan være dating mig selv her, men alligevel…) Tja, er det ret tæt på det virkelige liv, hvilket var grunden til showet var så sjovt. Badeværelset er jo nok det mindste rum i huset, medmindre du tælle closets, men alle bruger det dagligt til mange ting. Det skal gøre effektiv brug af plads og være let at holde ren samt ser nice. Er det mærkeligt, så mange mennesker gør badeværelse remodeling projekter eller tænker på en? Her er et par tips til at hjælpe dig med denne vanskelige opgave.

1) installere en Stall. Badeværelserne har flere inventar jam-pakket ind i et lille rum. Ikke kun det, men overfladerne er ofte vandig. Badekar og toiletter er to slip-udsatte områder hvor falls er fælles. For at mindske skade risikovillig og spare plads, kan du overveje at udskifte badekar med en brusekabine og en murer Skanderborg.

2) vælge din vask med omhu. Nødlidende metaller som kobber og mørke porcelæn dræn er tiltalende i showroom, men kan gøre vand pletter og sæbe afskum skiller sig ud som en bikini på en skibakke. Du skal bruge mere tid på rengøring og aftørring. Tænke på en elegant indrettede lys farvet en.

3) Hvis du har jeres hjerte opsat på farvede inventar, ordre forude. Før du begynder nedrivning bør du har valgt, hvis remodel vil indslag hvid, off-white eller farvet inventar. Farvede dem vil skulle bestilles, som de ikke lagerføres almindeligt på lokale butikker. Hvid er den nemmeste måde at rengøre og lettest tilgængelige. Du kan også få udskiftninger med kort varsel.

4) du har en ven, der vil lade dig bruge deres badeværelse, mens din ikke er tilgængeligt, right?

5) de badeværelse tilføjelser mest tilbøjelige til at tilføje værdi til dit hjem videresalgspris er ovenlys, par walk-in showers, glas block https://www.3tilbudmurere.dk/murerfirma/ windows og hans og hendes dræn. Low-end hjem vil høste det højeste afkast af deres ejere investering i et badeværelse remodeling projekt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.